And clean blood of Christ mountain stream


Har fått några bilder från den senaste utgången och jag vet inte riktigt vad jag tycker om mitt klädval... Ska kanske testa mina kläder i rätt ljus innan jag går ut nästa gång. Vi hade i alla fall väldigt roligt trots att jag såg ut som en reflex. Bilder av Andrea och Louise.

Idag har jag tillbringat dagen med att spela Sims 3, se på Harry Potter, riva tapeter och läsa uppföljaren till Fifty shades of Grey. Är besatt. Jag spenderade kvällen hemma hos goa Louise och hade det trevligt som vanligt. Jag blev världens lyckligaste också när jag insåg att kära Västtrafik har fixat extra nattbussar på nyårsafton så att jag kan ta mig hem. Ibland förvånar de allt.

The television man is crazy saying we’re juvenile delinquent wrecks

 
Det är lov och jag är lycklig. Jag har hunnit; ha julmys med mina flickor vilket resulterade i diverse olika halvt misslyckade (men ändock goda) julgodisar, sjunga i Luciatåget, få en chockerande generös jullunch i skolan, baka galet mycket pepparkakor, bygga ett pepparkakshus, läsa Jane Eyre och tycka om den, ha en lyckad sista julavslutning på Folkuniversitetet och få utlopp för studentivern genom studentsångerna, gå ut med mina underbara flickor och känna mig on top of the world, se alla juliga filmer jag kunnat komma på + Brave och The perks of being a wallflower vilka båda var underbara, storma Överby med bästa Louise, fira en fin julafton med familj och släkt, gå på mellandagsrea och fynda, åka till IKEA och fynda samt hann jag igår gå ut med ett fint gäng med vänner.
 
På julafton tvingade jag min far och bror att bära fluga och var så stolt över dem hela kvällen. När det gäller julklappar fick jag en hel massa fina saker, bland annat boken Fifty shades of Grey vilken jag läste ut till på annandagen. Den är så jäkla bra, tantsnusk eller ej. Nu sitter jag och väntar på att mormor ska läsa ut tvåan så att jag kan få ta över den.
 
På mellandagsrean fyndade jag bland annat den smått transparanta (min vita bh blev självlysande i discoljuset..), beiga toppen jag hade på mig under gårdagens utgång, men också en helt underbar vit och stor stickad tröja, rosa/vit randiga pyjamasbyxor (vilket underligt ord egentligen.. Pyjamas..) och en mörkblå kofta/poncho.
 
 Igår hittade jag massor av rosa och romantiska saker på IKEA, billigt är bra, och gick sedan ut på Lipz på kvällen med ett gäng fina tjejer. Det var galet kul som vanligt och träffade så många härliga människor.

12-12-12

 
Känner att jag kanske borde gjort något minnesvärt idag med tanke på datumet, men jag får nöja mig med att ha gjort klart min reiligionsuppsats. Under dagarna som gått har jag hunnit vara i Småland på ett värdshus vid namn Hestraviken. Det var underbart mysigt och ett plus i kanten för ett sjumilalångt julbord med säkert 15 olika desserter. Åt så att jag storknade och gick sedan till relaxavdelningen. Det kändes helt okej. Allt var dessutom sådär fint juligt idylliskt med lite Narniatouch. Har också hunnit hänga på överby igen med mina fina flickor och fann en älskvärd polotröja.

Imorgon är det dags för Lucia och jag kan fortfarande inte alla sångerna. Puss och kram skumbanan.

In the game


En hel del skola, shopping, julpyntande, festande och snöigheter har jag hunnit med det senaste. Dessutom fastnade min buss i trafiken igår på grund av en olycka, vilket var sisådär kul för även om jag verkligen älskar julen och snön så erkänner jag att allt blir väldigt mycket krångligare. I alla fall fick jag med mig en hel del fint från shoppingturen igår. En kappa och en svart sammetsklänning (se bilder ovan) samt ett par fina kängor à la lite Pippi Långstrump stil. Sammetsklänningen är väl kanske mest till för julafton men den kommer förmodligen invigas innan det.
 
Utöver detta har jag funnit en ca 5 år gammal födelsedagspresent från min nu avlidna gammelmormor (Tack i efterhand..!) som jag inte visste fanns, inrett mitt rum med julkänsla, sett en massa juliga filmer samt varit ute och dansat och firat bästa Louise på Epic med mina fina väninnor. Hade en helt galet rolig kväll som måste göras om snart.

We are the kids


You better knock on wood

 
Idag har jag haft det så himlans mysigt att det är tokigt. Vaknade i tid för att se första avsnittet av årets julkalender. Har hopp. Virkade hela morgonen samt julpyntade. Sedan gick jag och mamma på en kall men fin långpromenad i snön och tog fina bilder som ni kan få se någon dag. Blå himmel och glittrande snö. Älskar vintern! Efter det bestod dagen av ännu mer virkande bland levande ljus och ljustakar samt en skål med Himmelsk röra-glass. Nu; utgång med en härlig grupp människor och firande av en underbart fin Louise!

RSS 2.0