In a happy home, I was a king

Hej. Det händer inte mycket här, och dessvärre är det för att det inte heller händer så mycket spännande att berätta om just nu. Jag är fortfarande sjuk efter fyra veckor, så försöker vila bort det men det har banne mig inte fungerat än. Virkar bort tiden (Jag har ersatt mitt ritande med virkning) och äter lussebullar. Utöver det är det intensivt studerande som gäller. Igår var jag i alla fall på en fin middag för att fira fina Julia med god mat och härliga väninnor.
 
Åh, icke att glömma är min tur till Vänersborg då jag åkte till Tygladan och köpte blommigt tyg till mitt virknings/sy-projekt och sedan hamnade på en alldeles underbar antikhandel där jag fann sakerna ovan (en sax, ett hjul, en tesil och en portfölj/datorväska). Lyckan slutade inte där utan sedan hittade jag en finfin kavaj/jacka/någonting på Erikshjälpen för en billig peng. Glad flicka.

Jag svär

 
Från dagarna som gått. Jag hade bestämt att jag inte skulle köpa någonting nu framöver. Jag höll inte det löftet. Jag har nu införskaffat mig Sims 3 Årstider (dumt eftersom att jag har mycket pluggande framför mig som inte behöver mer distration än som redan finns), och två plagg som är underbara. Älskar kornblå och har letat efter en fin t-shirt länge. Utöver det hittade jag ett par silverörhängen som kan sitta i hela tiden, så att jag slipper byta lat som jag är. Jag är inte särskilt religiös av mig men kors är så fantastiskt fint tycker jag.

Jag har en situation med ett annat liv

 
Såhär är såg min fredag ut. Den var hur fin som helst med superduktiga bilförare, fina tjejer, pizza i Grästorp, bio i Nossebro och nör jag kom hem väntade ett paket från Nelly på mig. Det kunde inte ha blivit bättre. Filmen var jättebra och jag känner lycka över att Kristen Stewart nu gör sin roll till rättvisa. Hon kanske till och med kan få kallas skådespelerska nu.. I Nellypaketet låg min fina klänning som jag tänkt ha på studenten, så tänker ju såklart inte visa den förän då. Men jag är väldigt nöjd i alla fall. 

Jag blev trött på mig själv, jag blev så destruktiv

Bild 1 - Angelica Blick, Bild 2 - Madonna, Bild 3 - Älskade Johnny Depp (som inte gjorde honom rättvisa överhuvudtaget), Bild 4 - Alicia Silverstone's öga 
 
 
Har fått dille på att teckna/rita/måla eller vad man nu ska kalla det. Kladda kanske. Anagligen kommer den här perioden med måleri vara över ganska snart eftersom jag aldrig kan hålla fast vid något, men det är i alla fall väldigt kul och roingivande just nu. Jag mår dåligt över att jag inte har något kreativt ämne i skolan. Om jag hade haft det kanske jag bland annat hade kunnat få lära mig att rita två likadana ögon för det är helt omöjligt för tillfället, därav de enögda människorna ovan.

Let the sky fall, when it crumbles

 
 
Jag ansluter mig till Twilighthysterin och längtar längtar längtar tills på fredag då jag åker ända till Nossebro för att se filmen med fina vänner. Längtaaaar.. Mådde ju verkligen illa när jag såg de första filmerna för att de var så dåliga men de har verkligen bara blivit bättre och bättre. Och på tal om hysteri såg jag en film som heter Hysteria med bl.a Maggie Gyllenhaal och Hugh Dancy (mums) i rollistan. Sjukt kul och ja.. överraskande. Att rekommendera.

We are headed north

Sitter och drömmer mig bort till Frankrike och baguetter, samt äter indiskt. Indisk mat kan vara bland det godaste. Oroar mig inför post-studenten och känner att jag har för många valmöjligheter. I-landsproblem de må vara, men jag har dem. Vill vara kreativ och passionerad, men är rätt dålig på det i längden. Vill se världen och samtidigt flytta in i en egen liten svensk lägenhet. Vill vara sjävständig och oberoende, men med vänner vid min sida. Ingenting går ihop. Vill verkligen allt och inget.
 
Jag måste sluta oroa mig, så distraherar mig med teckningar, musik, ELLE och massor av studerande.

I've been trying too hard

 
 

Bilder tagna från Carolina Gynnings blogg
 
 
Nu börjar jag friskna till så vi kan ju hoppas på att jag får lite ork till bloggen också. I alla fall har jag gjort lite allt möjligt under veckan (veckorna..?) som gått, dock väldigt lite eftersom den här jädra förskylningen aldrig går över. Det inkluderar utgång, shopping, släkträff, födelsedagsfirande, bio m.m.

Dessutom har filmen Blondie som jag var statist i förrförra sommaren släppt sin trailer nu! Kan ni hitta mig? Syns väldigt tydligt.. Stjärnan helt klart

När jag fallit tungt, på ditt minnes skrothög




 
 
 Höstlovet blev väl inte riktigt lika bra som jag tänkt mig, men hade i alla fall en helt underbart rolig höstlovstorsdag på Lipz med mina fina vänner. Dansade hela natten lång, drack goda och inte så goda drinkar, träffade människor jag inte sett på evigheter, sjöng så att rösten sprack och hade det allmänt fint. Kände mig dessutom väldigt fin med mina maffiga örhängen, dock värkde det i örsnibbarna av allt dansande och hoppande när jag kom hem..
 
Idag blir det god mat och bio med familjen, skyfall såklart

Crying out for attention

Nu; känner mig inte lika sjuklig, utan mer fin och glad. Ska ta mig till Fanny nu och dricka gott vin i gott sällskap. Hoj!

To the sea of love

 
Kryper på väggarna, utvecklar klaustrofobi, nyser och harklar mig om vartannat. Det är klart att man ska få världens förskylning så fort det blir lov, och det är klart att det ska regna konstant så att man inte kan gå utanför dörren utan galonisar. Jag har suttit inomhus och kurerat mig/gömt mig från regnet i princip 4 dagar i sträck så idag tänker jag banne mig gå ut. Jag tänker spendera kvällen med vänner, dans och drinkar och förtränga det faktum att min förkylning troligtvis bara kommer bli värre av det. Idag ska jag ha kul, lika kul som i lördags.
 
Ska sluta vara bitter också. Bra saker som hänt är att jag igår fick ryck och var tvungen att komma utanför huset en stund, så jag åkte till Överby, och tur var väl det. Jag hittade min nyårsklänning, se ovan, och den är underbar. Dock kunde inte kameran visa hur den egentligen ser ut (den är inte ett dugg regnbågsglittrig utan helt enkelt silverglittrig). Jag hittade också ett par maffiga örhängen, se ovan, som jag ska inviga idag.

RSS 2.0