“I hold that a strongly marked personality can influence descendants for generations.” - Beatrix Potter

Bilder tagna av mig själv, Louise och Henrietta
 
Mitt lov har varit välbehövt och relativt fullspäckat. Jag har hunnit låtsastatuera mig, ha flätor à la Yulia Tymoshenko, trippa runt på Överby med finaste tjejerna, träffa en efterlängtat Linnea, se en hel massa filmer, fira fina Sara med en hel drös goa tjejer för att sedan dagen efter fira fina Lovisa på artonsårsdagen med ett gott gäng kompisar och göra stan osäker. Utöver det har jag blivit överöst med hembakat hela veckan så nu är det gymmet som gäller framöver.. Har haft det sjukt bra helt enkelt, vilket mest beror på alla fantastiska människor som jag haft turen att få lära känna.

Men länge hörde jag mjukt melodiskt hans tanke tala, sitt mörka tal, sin halvutslocknade sångarsaga

 
"How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd"
- Alexander Pope, Eloisa to Abelard

It's these expressions I never give, that keep me searching

 
Njuter av att mitt lov börjar imorgon och längtar efter alla fina människor jag ska träffa under min ledighet. Jag och mamma har tokbakat ungefär sex olika sorters kakor/bröd i helgen vilket jobbigt nog betyder att jag blir tvungen att spendera några timmar av mitt lov på gymmet, men det var/är väldigt gott. Jag har också hittat en cirka 10 år gammal låtsastattuering som nu är placerad på min handled. Har jag nämnt att jag älskar mitt nya objektiv?

Men ska jag sjunga, då ska det finnas tid att sjunga fritt

 
Studentmössor, fina vänner, blåaglittriga naglar, alla hjärtans dag, fina blommor från en fin person och fina fast dåligtsamveteframkallande presenter från mina älskade mamma sammanfattar de senaste dagarna. Allt under ett fred-filter i blått skimmer såklart. Dessutom är nu det ångestfyllda projektarbetet inlämnat! Livet RULLAR

Sjung för mig igen, du lät som snöfall

 
Jag har nu testat mitt nya objektiv och jag älskar det

och han ligger ner och vilar mot min arm

 
Under dagarna som gått har jag kommit igång med träningen, varit på Lipz och dansat hela natten till bl.a de vet du (man låter så hemlig varje gång man säger det bandets namn..), ätit trerätters, haft antikvariatturné, varit på påtvingad fågelskådning (utan att se en enda fågel), haft mysmiddag med fina väninnor, blivit fråntagen min Instagram (sörjer), sett på löjliga kärleksfilmer och idag har jag spenderat tid på mässan på Högskolan Väst utan att få någon ordning på vad jag vill göra med mitt liv. Allt detta har skett under en filt av projektarbetesångest. Inlämning om en vecka!!

RSS 2.0