We are the kids with the hungry hearts

Bilder från min Instagram (Ingermatilda), bilder från Anna och Rebecca och en drös från iphonen
 

Bilder från dagarna som gått, samt några bilder från min vansinnigt roliga gårkväll. Kände mig sådär ovanligt snygg som man aldrig lyckas känna sig, men såklart behövde vi i all hast klä ut oss så ajöss med snyggheten. Tjuvligan och co gick till Epic och hade det faktiskt episkt. Vi dansade hela natten lång, träffade vänner, träffade främlingar, hittade en salsabar och pratade strunt med militärer, spöken och diverse underliga människor. Är glad och nöjd.
 
Missade att man ska ha bytt till vintertid nu, vilket resulterade i att jag vaknade till en soluppgång som i mitt huvud ägde rum klockan 09.00. Allt var konstigt ett tag. Idag har jag mest känt mig som en deg, fast en fin deg i röda läppar.
 

Det tomrum som blev över

 
Dagen; Vakna med oboy, promenix med mor och far, tur till myrornas och retrobutik, middag på Truly Indian (dör vad gott), godisätande och nu; mot Rebecca och sen utgåååång, + möjlig utklädnad. På min Instagram (Ingermatilda) kan man kanske snart få en skymt av hur fina jag och mina flickor är ikväll
 
Älska lördagar, och kanske halloween också, jag vet inte riktigt
 

I just don't think that they'll understand

Det är höstlov och jag tänker leva

Från en dröm jag hade

Jag har panik. Det är inte särskilt långt kvar till studenten, och jag har verkligen inte en aning om vad jag vill göra med mitt liv. Det känns som att jag kommer kastas ut mitt i havet utan att kunna simma. Jag vet inte vad jag ska plugga, när jag ska plugga eller vart jag ska plugga. Om jag väntar med studier vet jag inte vad jag ska jobba med, vart jag ska jobba, vart jag ska bo eller hur länge jag ska jobba. Allt är ett enda stort frågetecken.
 
Helst skulle jag vilja att allt var en film, och veta att allt blir bra till slut. Jag skulle vilja göra allt och ingenting, helst samtidigt. Tänk att kanske någon gång bo i en lägenhet i New York, London eller Paris. Det hade varit något.

The matter of Beauty

 
Här kommer en bildbomb, som kanske gör upp för avsaknaden av inlägg här på sistone. Kanske. Jag har i alla fall hunnit med en hel del, bl.a att träna, äta hjärtformade klubbor, äta pizza i Grästorp, ta en massa självupptagna bilder, köpa nya favoriter till garderoben, måla naglarna med glitter, gå på skolfest med mina flickor, sno till mig en mössa, hitta en fin långkjol med slits, lära mig fläta nya kreationer, färga mina gamla converse till en rätt så mycket finare färg och upptäcka att det verkligen är hösthösthöst nu.
 
Idag har jag pluggat matte som en galning, sett Prometheus med far och sist sett på Torka aldrig tårar utan handskar (serie på SVT baserat på Jonas Gardells bok/böcker med samma namn). Den är så fruktansvärt bra. Har gråtit i tre veckor nu, och torkat tårar utan handskar. Älskade Gardell.

Rules of attraction

Ska bums åka iväg och träna. Maxmat, tårta, godis, choklad, kakor, kladdkaka, pizza har slukats sedan i fredags så jag tror det är dags att röra lite på mig. Men måste säga att det helt klart var värt det. Pizza och dessert i skolan? Fler gånger ja tack.

It's heartbreak warfare

 
Under födelsedagsfirandet idag började mamma och mormor prata om min gammelmorfar och om hur han var så snäll och sydde kläder till dem när han levde (han var skräddare). Mamma nämnde en cape som fanns någonstans så jag var ju bara tvungen att rota lite för att se hur den såg ut, och voila! Hittade den i källaren och är helt såld. Så fin, och unik. Tack gammelmorfar ♥

She said

 
Smattrande regn, spotify och Jane Eyre-läsning. Så ser min dag ut hittills. Älskar att det regnar så att jag får en ursäkt till att bara sitta inne och mysa. Senare idag blir det födelsedagsfirande för pappa med tårta och hela köret, inte helt fel.
 
Gårdagen var ungefär lika mysig som dagen idag. Jag hann vara vuxen och lämna in skor för lagning, köpa finporslin för 500 kr samt samt beställa på internet själv för första gången. Läskigt vuxet. Jag beställde en extern hårddisk till alla mina tiotuentals bilder som just nu ligger lagrade på macen. Efterlängtat! Dessutom hann jag äta gobulle på Strandgatan med fina Louise, också mycket efterlängtat!

We like different flavours

Snodda Instagrambilder
 
Har spenderat hela dagen med bästa flickorna ovan. Har haft en underbart fin kväll med proffsmiddag, Takentittande, peklek och Taken 2-bio. Första filmen var ju klart bäst, men tvåan var såklart inte dålig. Älskar att vi dokumenterade hela dagen från början till slut... Utöver det; galet mätt och glad ska jag nu sova och älska att det är helg. Weho!
 

The door slammed loud and rose up a cloud of dust on us

Nästan världens mysigaste tröja, lite pytte kliig tyvärr - H&M
 
Idag hade jag tänkt att traska runt i så mycket mysigkläder jag vågar gå ut i. Helst skulle mysbyxorna och raggsockorna också vara på, men jag får hejda mig. Jag ska ju ut bland folk. Dagen ser ut som så att det blir en kort skoldag, sedan middag och första Taken-filmen med mina flickor och efter det drar vi på bio och ser Taken 2. Låter kalas i mina öron!

Your walls are up

Bilder från dagar som gått. Gillar att jag har sådana fina vänner med cyklop och åttiotalsfeeling, och att skolfotot nu är taget. Den nya proceduren där man får ta en hel massa bilder från olika vinklar som man sedan får välja mellan är ju hetl galet bra, och den inför dem på mitt sista skolfoto.. Tack! Jag är i alla fall helt okej nöjd. Farmor har min tillåtelse att sätta upp det bland alla andra monsterbilder. Ett annat foto som var jädrigt kul var ju studentkommitéfotot! Folkuniversitetet kommer glänsa i skolkatalogen. Är så glad att jag gick med i kommitén. Det känns som det är så jädra nära nu!
 
Idag har jag tagit ett varmt bad efter ett flummigt prov och ska läsa lite brittisk litteratur nu. Imorgon är det dags för helg igen och jag kör på fredagsbio med favvotjejerna!

Att kunna sova lugnt

Bild från i sommras, under en av de få soliga dagarna, i mina egenvirkade shorts
 
Har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna. Helt sjukligt trött. Kan inte komma på en enda anledning till varför heller. Har pluggat religion hel dagen lång i princip, med en chokladbollspaus emellan, och har hunnit kolla på Unga och bortskämda.
 
"Det ska vara en jäst i brödet... Vem ska vi be komma hit??"
 
"Kör rakt fram och när ni kommer in i rondellen, sväng åt klockan nio"
".... Men klockan är ju bara fem?"
 
Åh jag orkar inte. Hur dum kan man vara på en skala.. Är i alla fall superduper trött nu så ska ta mig en dusch och sedan bums i säng. Godnatt!

Wearing the face that she keeps in a jar by the door

Skor - Vagabond, Scorett

Här har ni mina nya fina skor från Vagabond! Funderade seriöst på att köpa ett par i samma modell fast från Dr. Martens, men kände att jag behövde lite variation.

Oppan Gangnam Style

Bilder på gårdagen, från bl.a Instagram där jag heter Ingermatilda

Hade en galet fin kväll igår med bästa kompisarna på mansion à la Pontan, Backstage, Epic och såklart Max på slutet. En bra dag allt som allt. Dessutom hann jag med en tur till överby under dagen och fann ett par efterlängtade skor. Lägger upp bilder på dem idag. Mår som jag mår idag så det blir filmmys non stop. Måste ju ladda inför skolfotot imorgon också..

Och det skulle ju va dans, dans, dans

 
Dagen har bestått av en snabb frukost och sedan iväg till Överby med familj och senare Victoria för lite "fönstershopping". Dock råkade fönster försvinna ur den meningen så sitter här med tre nya ting. Ni får se när jag har tid över. Nu; rätt blek, färdigsminkad och med nya tröjan på åker jag iväg till stan för lördagens festligheter.

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world

Nagellack - H&M
 
Jag älskar verkligen detta nagellack. Kan inte riktigt bestämma mig om det är mer rött eller orange. Utöver att jag är kär i färgen, skadade det ju inte att det kostade runt 10 kr!

This song is not for you lovers

Har haft en fin dag, men som inte alls känts som fredag. Ska bara ta det jättelugnt idag och tagga inför morgondagen då jag och bästa tjejerna ska ta stan med storm, förhoppningsvis. Sitter nu med nördlurarna på och lyssnar på Winnerbäck, Hellström, Broder Daniel, The Kooks, The Sounds och Biffy Clyro. Godiset är redo bredvid mig, såklart.

Now learn from your mother or else spend your days biting your own neck

Foto; Jag och de två sista av Johanna

Några bilder från dagarna som gått, inkluderat trötta mornar, en dålig bild på hur jag såg ut idag, ett topplack som jag inte kan leva utan från Depend, en bild innan dagens träningspass och två bilder från förra veckan då Nathalie var cool och tatuerade sig. Snyggt blev det! Nu är jag helt slut. Tittar på dålig tv och älskar det faktum att det är fredag imorgon.

Flightless bird, grounded, bleeding

 
Något pälsigt, något ärvt

Men du sover ju, du hör ju inte på

 
Vill ha helghelghelg nu. Kommer förhoppningsvis ha minst lika kul som på bilderna ovan, eller som förra helgens festligheter. Fast det blir svårt att slå några glas vin och sen karusell. Vi hoppas på det bästa! Och nu till det alltid lika stora problemet, vad ska man ha på sig?

Out of touch with the rhythm and blues, but now I need a little give and take

Tröja - Gina Tricot, byxor - Zoul
 
Ungefär i detta traskar jag runt idag. Älskar älskar älskar stickade tröjor. Allt som är mysigt egentligen! Har dock på mig ett par vanliga svarta byxor istället för de plommonröda på bilden.

Just like you said it would be, life goes easy on me

 
Vad hände? När blev Justin Bieber het..? Befinner mig i chocktillstånd.

Jag vill ju bara sjunga

 
Känner mig glad, och är så tacksam över att det hela tiden händer något så att jag slipper sitta ensam och tänka. Kommer på mig själv med att längta till skolan.. Då är det illa alltså! Haha. Förövrigt har jag inte gjort särskilt mycket mer än att cruisa runt i skolan i John Lennon-linnet ovan, och sitter nu och förbannar mig över banken. Allt blir så jobbigt så fort man behöver ha att göra med bankärenden.. Men snart är det X-factor. Happy!

Hela världen är så underbar på bussen in till stan, hela världen är så underbar

Tröja - H&M, Byxor - Zoul
 
Jag är verkligen helt kär i mina nya vinröda byxor. Det behövdes lite andra färger än svart i byxsamlingen.

En elegi för alla sorger den där hösten handla om

Tröja - H&M
 
Har nyss kommit hem från skolan i en ny favorittröja och nysnygga byxor, dyngblöta nu dock. Ni får se byxorna sen när jag har tid, ska strax iväg till stan igen för att möta upp fina Louise. Gillar förresten att jag nästan ser ut att vara lite brun på bilderna. Heja svartvitt.
 

RSS 2.0